Calders Juga 2021

Benvinguts al Calders Juga 2021

Calders Juga 21 Cartell

Calders Juga 21 Cartell

Arriba la festa major de Calders i com no podria ser d’altra manera, Caldaus organitzarà la seva jordaneta juganera.

Per començar, durant la tarda del divendres 10 de setembre, cal fer menció del 1r torneig de Futbolí de Calders. Estem molt contents de la secció de futbolí que s’ha inaugurat dins de Caldaus i esperem que tinguin molts inscrits al torneig i que guanyi el millor.

Ja durant tot el matí del dissabte 11 de setembre, al voltant del nostre estant, emmarcat dins de la Fira d’entitats, oferirem un seguit d’activitats a tots els qui ens vulgueu acompanyar.

Per una banda, en col·laboració amb l’entitat El Caliu, realitzarem un torneig del mític joc de cartes “butifarra”. És un honor per nosaltres integrar aquest fantàstic joc de bases dins de les activitats del matí.

Paral·lelament, volem ensenyar-vos un joc nou. Un joc abstracte -com els escacs- però on els seus components són curiosament pedres. El seu nom és Shõbu i, pel nom, semblaria un joc mil·lenari de l’antic Japó. Res més lluny de la realitat. El joc està publicat l’any 2019, i els autors són Manolia Vranas i Jamie Sajdak, dels quals no se’n coneixen altres jocs. El joc no està publicat a l’Estat espanyol, però a nosaltres ens ha encantat, i volem que qui accepti el desafiament de participar en el torneig s’endugui un bon record.

I és 11 de setembre, diada nacional de Catalunya i som una entitat de jocs de taula. D’aquí que també volguéssim fer un petit homenatge als fets causants de la festivitat. Per això alguns companys, faran una demostració del joc històric militar cooperatiu “Victus: Barcelona 1714”. Joc publicat l’any 2015 per l’editorial Devir, dissenyat per Toni Serradesanferm, representa els esdeveniments narrats a la novel·la històrica d’Albert Sanchez Piñol.

Tampoc faltarà la tradicional rifa de joc de taula així com una petita exposició de jocs d’habilitat tradicionals gràcies al servei de préstec del sensacional Club del Joc del CAE de Manresa. Aquest any inaugurem el nostre Carrom, cedit pel company Eduard Altarriba directament des del Nepal.

Cal recordar que tots els tornejos (butifarra, shobu i futbolin) tenen premis pels finalistes i necessiten inscripció prèvia als enllaços pertinents (vegeu cartell).

No deixeu de jugar!!

Dissabte 11 de setembre
a partir de les 10:00 a.m.
A la plaça de l’Ajuntament de Calders (Moianès)

CONCURS DE BOTIFARRA

Calders Juga 21 Concurs Botifarra

Calders Juga 21 Concurs Botifarra

11 de setembre al Centre Cívic de Calders, a partir de les 11 del matí.

Concurs gratuït.

GRAN PREMI: Panera de productes alimentaris.

Inscripcions prèvies per WhatsAPP al 652 79 09 16

TORNEIG DE FUTBOLIN

Calders Juga 21 Torneig Futbolin

Calders Juga 21 Torneig Futbolin

10 de setembre a l’Escola Pública Anton Busquet i Punet, Calders.

Preu: 5€ per persona

1er PREMI: Sopar per a 2 persones al Restaurant Camí Vell

2on PREMI: Lot de productes Sabors d’Origen

Inscripcions prèvies per WhatsAPP al 686 27 78 29

TORNEIG DE SHOBU

Shobu al Calders Juga 21

Shobu al Calders Juga 21

11 de setembre davant del Centre Cívic, Plaça Major de Calders, a partir de les 10 del matí.

Preu: 5€ per persona

Regal per a tots els participants i premi per qui guanyi.

Voleu veure una ressenya del joc Shobu i com es juga? Link a Misutmeeple

Inscripcions prèvies per WhatsAPP al 652 79 09 16