#caldersjuga20

Benvinguts al Calders Juga 2020

Poster Calders Juga 2020

Com cada any, el pròxim 12 de setembre Caldaus sortirà del dungeon per apropar la nostra afició a qui vulgui acostar-se. Aquest any la pandèmia ens obliga a tenir les taules a l’exterior i a prendre mesures de distanciament social, però això no ens atura (de moment) per presentar-vos un programa de migdia ben maco per passar un matí sense parar de jugar.

Per començar, tindrem un espai amb ludoteca oberta, on podreu provar alguns dels jocs de la nostra ludoteca amb servei d’explicadors. Seran jocs de perfil familiar i infantil perquè tothom els pugui gaudir. Pels més competitius, hi haurà l’opció de participar en dos tornejos: per una banda, el joc de cartes d’enfrontament “Lost Citieslos exploradores” dissenyat pel gran Reiner Knizia i publicat per Devir, i per altre, el divertit joc de flickingSet&Match, on jugareu un partit de tenis sense aixecar-se de la cadira. També en aquesta línia de jocs d’habilitat, gaudirem d’alguns jocs d’habilitat del catàleg del club del joc de Manresa.

A la carpa de la fira d’entitats trobareu informació sobre les activitats de la nostra associació i podreu participar en la rifa del #caldausjuga20 on podreu guanyar un magnífic joc de taula i on podreu comprar samarretes gamificades del Caldaus.

Com a plat fort, aquest any ens hem atrevit a sortir de la nostra zona de confort dels jocs de taula, per oferir-vos una activitat sense precedents al nostre territori. Una experiència en exclusiva anomenada “Colons de Calders”. Es tracta d’una activitat del tipus, Street Escape. I que és això? Doncs haureu de venir per comprovar de què va la cosa. Això sí, cal inscripció prèvia en els enllaços que teniu més avall (tant per al Street Escape “Els Colons de Calders” com per als tornejos). Animeu-vos i participeu, hi haurà premis pels finalistes.

Us esperem!

Dissabte 12 de setembre
a partir de les 10:00 a.m.
A la plaça de l’Ajuntament de Calders (Moianès)

Descarregat aquí el Programa de festes Calders 2020

Aquest any el Calders Juga serà una mica diferent. El nostre arxienemic COVID19 ens obliga a registrar a totes les persones que participin en totes les activitats que us proposem.

Inscriu-te al Calders Juga 2020Inscriu-te al Calders Juga 2020

“ELS COLONS DE CALDERS”

Poster Colons de Calders - Street Escape

Aquest any com a novetat, us proposem jugar a la gimcana “Els Colons de Calders”, on us podreu sentir com els Colons de Catan, però jugant pels carrers de Calders.

Com es juga?

Us atreviu? Només cal que us inscriviu en aquest formulari, i el dia 12 vingueu a jugar.

Encara que el joc sigui en exteriors, hem de limitar un aforament de 30 equips per les noves directives de seguretat. Un cop l’equip número 30 es registri, el formulari de registre es desactivarà.

Inscriu-te al joc “Els Colons de Calders”Inscriu-te al joc “Els Colons de Calders”