Blood on the clocktower

Quan

14 octubre, 2023    
10:00 am - 1:15 pm

Places

Places totals 12
Places disponibles 10

On

Ca la Marieta
Plaça Major, Calders, 08275

Tipus de Joc

Rols Ocults
Rols Ocults

Organitza: Associació Osona Juga

Descripció: Blood on the Clocktower és un joc d’assassinat i misteri, mentida i lògica, deducció i engany per a entre cinc i vint jugadors valents i un narrador de contes tortuós.

Un joc social jugat en persona, assegut en cercle, cada jugador rep una fitxa “bo” o “malvat” amb el seu caràcter únic. Els bons jugadors comparteixen informació per resoldre el misteri, mentre que els malvats menteixen sobre qui són i què saben. El bon equip guanya si aconsegueix reunir els seus coneixements, confiar els uns en els altres i executar el dimoni. L’equip malvat guanya si el dimoni pot sembrar la desconfiança, eludir la detecció i acabar amb el poble.

La trama: A la mitjanit… Durant una tempesta infernal, un crit ressona per l’adormida ciutat de Ravenswood Bluff. La gent del poble s’afanya a investigar i trobar que l’estimat narrador local ha estat assassinat, amb el seu cos penjant coix de la torre del rellotge. A mesura que la sang goteja sobre les llambordes de sota, s’aprecia lentament… un dimoni ha estat alliberat, matant de nit i prenent forma humana de dia.

Pot trobar el dimoni a temps? O el mal envairà aquesta ciutat una vegada pacífica?

Mínim de jugadors per poder fer la partida: 8
Si no arribem al mínim és possible que la partida quedi anul·lada

Reserves

Selecciona el nombre de places

Ticket Type Spaces
Blood on the clocktower
10h00 - 13h15

Confirma la teva reserva

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons