La Creu del Diable

Quan

14 octubre, 2023    
10:00 am - 8:00 pm

Places

Inscripcions tancades

On

La Presó
Plaça Major, Calders, 08275

Tipus de Joc

Rol

Màster: Marc García
Des de petit he sentit l’atracció fatal pels jocs de taula. Primer, de forma desordenada i erràtica, jugant a tot el que les persones adultes del meu entorn posaven sobre la taula. Amb el pas del temps però, vaig anar prenent consciència i familiaritzant-me de mica en mica amb l’inacabable univers de jocs i famílies de jocs que existeixen. Tinc la convicció que, com tot allò que té un ampli ventall d’opcions, jocs i cervesa comparteixen una cosa: sempre n’hi ha un d’adient per a cada moment.
Ara bé, sense dubte, d’entre tota aquesta enorme galàxia, el meu tipus de joc preferit són els de rol. Porto jugant-hi (amb major o menor freqüència) des del 13 anys i quasi sempre m’ha tocat fer de màster. Però on altres veuen una condemna, jo he de dir que hi veig un privilegi ja que si alguna cosa m’agrada és crear històries i intentar-les transmetre d’una manera que la gent pugui gaudir-ne.

La trama: Un grup de personatges que mai abans havien coincidit es dirigeixen en carruatge cap a la Vall de Vilmanda després d’haver rebut una misteriosa convocatòria signada per la baronesa Fiorella de Montcorbi, actual senyora del domini. Entre les vinyes i els boscos de pins d’aquesta bucòlica vall, el grup descobrirà una població atemorida per l’ombra del retorn de l’antic i terrible senyor de Vilmanda. Podran endinsar-se en la història de la vall a temps d’evitar-ho?

A qui va dirigit: Persones a qui els hi agradi una partida amb to de misteri i ambientació de terror. És recomanable tenir més de 18 anys per participar. No és necessari haver jugat mai abans a Dungeons & Dragons ni estar familiaritzat amb l’escenari de Ravenloft (de fet, no conèixer-lo pot ser una forma de gaudir-ne més fins i tot). L’inici de la partida està plantejada com una mena de tutorial introductori a les mecàniques del joc i els personatges (pregenerats) inclouen opcions per a tots els graus d’experiència i perfil de joc.
Es tracta d’una partida de tall narratiu que vol potenciar una atmosfera el més immersiva possible. Per tant, la interpretació i les ganes de fer-se propi el personatge són més que benvingudes. Ara bé, per tal que l’arc narratiu avanci en el temps previst, les escenes estan estructurades.

Motor de Rol: Dungeons & Dragons (5a edició)

Característiques: Partida ambientada a l’escenari de Ravenloft. Té un perfil principalment narratiu i una ambientació de terror gòtic que fa ús de diverses referències a la literatura clàssica d’aquest gènere. La dinàmica alterna la investigació, la interacció social, el combat i la resolució d’enigmes, amb un fort component narratiu.

Durada estimada: Unes quatre hores, depenent dels jugadors (cada una de les sessions, matí i tarda).

Mínim de jugadors per poder fer la partida: 4
Si no arribem al mínim és possible que la partida quedi anul·lada

Reserves

Les places per a aquesta partida ja estan completes. T'avisarem si obrim una nova taula.

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons