La Red Social

Quan

14 octubre, 2023    
10:00 am - 1:30 pm

Places

Inscripcions tancades

On

Cal Cuyàs
Carrer Manresa, 4, Calders, 08275

Tipus de Joc

Rol

Màster: Marta Tugués
Jugadora des de petita de rol tradicional. En els darrers anys, apassionada de les noves tendències d’un rol més narratiu i experimental, no tan subjecte a regles, sinó a la creació compartida dels espais i la narració amb la taula. Amant del rol de PBTA i rol més Indie. No faig molt cas de les regles de cap joc i em guio més pel que demana la partida en cada moment. M’agrada més fluir i veure com van sortint les coses depenent dels jugadors i el que volen trobar a la partida.

 

La trama: Els personatges són un grup d’amics que estudien i resideixen al campus de la prestigiosa universitat de Miskatonic a Arkham, Massachusetts.
Els vostres personatges començaran la història preocupats perquè fa algun temps que no veuen en Anthony, estudiant d’informàtica i apassionat de la tecnologia. La darrera vegada que el veu veure, va intentar convèncer-vos que us creeu un perfil a YNERCIA, una nova xarxa social que ha començat a funcionar al campus.

A qui va dirigit: A tota classe de jugadors, experimentats o novells, que tinguin ganes d’un rol més narratiu, amb regles senzilles i poques tirades. A partir de 15 anys.

Motor de Rol: Ratas en las paredes.

Característiques: Rol narratiu, poques tirades, gairebé res de combat, investigació i intriga.

Durada estimada: Unes tres hores, depenent dels jugadors.

Mínim de jugadors per poder fer la partida: 2
Si no arribem al mínim és possible que la partida quedi anul·lada

Reserves

Ho sentim! Les reserves ja estan tancades per aquesta partida

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons