Rabassa Morta

Quan

14 octubre, 2023    
4:00 pm - 8:00 pm

Places

Inscripcions tancades

On

Cal Cuyàs
Carrer Manresa, 4, Calders, 08275

Tipus de Joc

Rol

Màster: David Casas – Gàrmarad
Homo ludens per definició. Descobreixo els jocs de rol durant l’adolescència, a través de la literatura fantàstica. Anys més tard, la pandèmia em porta a descobrir el rol online, i aquest a redescobrir el rol i tota la seva vessant més indie i narrativa. Les noves tendències em fascinen i m’atrapen, i al 2021, conjuntament amb una colla d’amics, creem el grup de joc “Golfes de Rol”, amb la intenció de difondre el rol en català a les xarxes.

La trama: 29 de juliol de 1909. Un petit grup de gent (jugadors) busca l’empresari Manresà Antoni Soler desaparegut fa pocs dies. Però aquella nit tot es torça. La revolta popular de la Setmana Tràgica atrapa de sobte als protagonistes, obligant-los a fer nit a un antic hostal de carretera entre Calders i Moià. La cruesa del conflicte desfermarà l’horror que el destí gesta en aquell indret?

A qui va dirigit: Partida dirigida a tot tipus de jugadors (novells o experimentats) amb ganes de viure una aventura inmersiva d’horror amb un sistema molt narratiu i poc mecànic. Per majors de 18 anys.

Motor de Rol: Ratas en las paredes.

Característiques: “Rabassa morta” és una partida de sessió única, on els jugadors hauran d’enfrontar-se a horrors còsmics en un intent desesperat de salvar la humanitat. Una aventura de misteri i investigació ambientada en un conflicte històric, on de mica en mica l’horror i els fets paranormals aniran dominant la història. Rol narratiu amb mecàniques senzilles.

Durada estimada: Entre 2 i 3 hores (depenent dels jugadors). Partida única de tarda.

Mínim de jugadors per poder fer la partida: 2
Si no arribem al mínim és possible que la partida quedi anul·lada

Reserves

Ho sentim! Les reserves ja estan tancades per aquesta partida

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons