Regal Saturní

Quan

14 octubre, 2023    
10:00 am - 1:30 pm

Places

Inscripcions tancades

On

La Fàbrica
Carretera de Manresa N-141c, a la rotonda d'accés al poble, Calders, 08275

Tipus de Joc

Rol

Màster: Albert Pérez
Apassionat del joc de taula i de rol en general. Fa d’àrbitre de partides des de fa més de 10 anys a Cthulhu. En l’escenari és coherent i fidel a la trama i dificultat marcada posant en moments puntuals als investigadors entre l’espasa i la paret. Intenta prioritzar l’experiència dels jugadors per sobre de les normes de jocs evitant trencar el clima del moment i fent la història més immersiva possible.

 

La trama: Són els anys 20, són les 6 de la tarda i veiem un Fort T conduint a tota pastilla pel mig d’uns boscos espessos. L’Eduard que és el conductor fa cara de nerviós i els acompanyats fan cara impacient.
Fa dues hores que l’Eduard ha agafat una drecera que els havia de portar més ràpidament a Arkham, però és evident que us heu perdut pel mig dels densos boscos! A més no és un bon moment per tenir el dipòsit del cotxe en reserva. Sereu capaços d’esbrinar els misteris que s’amaguen en la nit i veure com surt un dia més el sol?

A qui va dirigit: Aquesta partida va destinada a persones que vulguin començar dintre aquest univers, ja que la mortalitat de l’escenari és baixa i se centra més a esbrinar que hi succeeix que en confrontar-se contra monstres.
Pel que fa a les normes de joc és bastant intuïtiu i el màster pot orientar fàcilment als jugadors a partir de quatre normes que s’explicaran en l’inici de la sessió. Prioritza la narrativa de l’horror còsmic endinsant el jugador en les històries de H. P. Lovecraft. A part d’això és apta per joves de 16 anys en endavant i per adults.

Motor de Rol: La llamada de Cthulhu (dau porcentual)

Característiques: La llamada de Cthulhu és un joc de rol on els investigadors hauran d’esbrinar que succeeix, mentre procureu no tornar-vos bojos, ja que és més fàcil perdre el cap que morir. En la majoria dels casos és preferible fugir que confrontar, ja que és un joc que està pensat per investigar successos paranormals i segellar o erradicar monstres, sectaris o entitats d’altres dimensions que puguin aparèixer.

Pel que fa a la dinàmica del joc és bastant narratiu i no cal utilitzar tirades de daus per a totes les accions, però sí en aquelles que poden ser importants o difícils de fer. S’utilitzen diferent tipus de daus, tot i que podem fer dues grans famílies:

– Superació d’accions mitjançant habilitats o característiques, que es resolen amb dos D10 (dau de 10 cares) un fa de desenes i l’altre d’unitats.
– Daus de dany o pèrdua de cordura, en funció del succés el màster et farà tira un dau per veure el dany que has tingut, des de D3 a D20 poden ser.

Durada estimada: Unes tres hores, depenent dels jugadors.

Mínim de jugadors per poder fer la partida: 4
Si no arribem al mínim és possible que la partida quedi anul·lada

Reserves

Ho sentim! Les reserves ja estan tancades per aquesta partida

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons