Els Colons de Calders

Els Colons de Calders és un Street Escape que es desenvolupa pels carrers de Calders.

Pretén una dinàmica divertida, per ser jugat en família, i per tancar, després de 60 minuts, una experiència on hem resolt enigmes en paper, desbloquejant parts del mapa de joc parlant amb els personatges de l’auca i hem aconseguit punts i cartes digitals de recursos mitjançant l’APP, per construir el Nou Calders… i obtenir premis!

   OBJECTIU DEL JOC:

Aconseguim entre tots construir un nou Calders, amb les tesel·les que aconseguiràs a canvi de les cartes digitals a l’App.

Responent les preguntes de l’App també obtindràs punts, i si queden dins les tres primeres posicions del ranking a l’APP, guanyaràs els premis del joc!

   COM ES JUGA?

1. Resol els enigmes al mapa Els Colons de Calders i aconsegueix paraules clau

2. Recita, canta o enumera les frases i/o paraules als personatges de la Masovera, el Rei o la Bandolera, que guarden els accessos a cada zona. Si accepten el que els dius, et desvetllaran el codi QR per desbloquejar l’itinerari a l’App AdventuriQ.

3. Cada pregunta resolta et donarà punts per al ranking de premis finals, i et recompensarà amb una nova carta digital de recursos.

4. Compte! Només tens 60 minuts per fer tot el recorregut! Quan s’exhaureixi el temps, bescanvia les cartes digitals per tessel·les i construeix la teva versió del Nou Calders!

5. En cas d’empat en les puntuacions finals, aquest es resoldrà al final de la jornada.

Esperem que gaudiu del dia!