Previous slide
Next slide

Els Colons de Calders

Els Colons de Calders és un Street Escape que es desenvolupa pels carrers de Calders.

Pretén una dinàmica divertida, per ser jugat en família, i per tancar, després de 60 minuts, una experiència on hem resolt enigmes en paper, desbloquejant parts del mapa de joc parlant amb els personatges de l’auca i hem aconseguit punts i cartes digitals de recursos mitjançant l’APP, per construir el Nou Calders… i obtenir premis!

OBJECTIU DEL JOC:

Aconseguim entre tots construir un nou Calders, amb les tesel·les que aconseguiràs a canvi de les cartes digitals a l’App.

Responent les preguntes de l’App també obtindràs punts, i si queden dins les tres primeres posicions del ranking a l’APP, guanyaràs els premis del joc!

COM ES JUGA?

  1. Resol els enigmes al mapa Els Colons de Calders i aconsegueix paraules clau
  2. Recita, canta o enumera les frases i/o paraules als personatges de la Masovera, el Rei o la Bandolera, que guarden els accessos a cada zona. Si accepten el que els dius, et desvetllaran el codi QR per desbloquejar l’itinerari a l’App AdventuriQ.
  3. Cada pregunta resolta et donarà punts per al ranking de premis finals, i et recompensarà amb una nova carta digital de recursos.
  4. Compte! Només tens 60 minuts per fer tot el recorregut! Quan s’exhaureixi el temps, bescanvia les cartes digitals per tessel·les i construeix la teva versió del Nou Calders!
  5. En cas d’empat en les puntuacions finals, aquest es resoldrà al final de la jornada.

 

Esperem que gaudiu del dia!

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons