Qui som

La pàgina web caldaus.cat obté dades de caràcter personal, a través dels formularis de contacte de la pàgina web, d’aquelles persones que remetin alguna consulta, sol·licitud i/o comentari, així com a través de les cookies tècniques i de tercers que existeixen a la pàgina web. Tota aquesta informació tramesa a través dels formularis de contacte via web quedarà incorporada als sistemes d’informació de L’ASSOCIACIÓ CULTURAL CALDAUS que compleixen les mesures de seguretat exigides per tal de garantir la confidencialitat, integritat, seguretat i recuperació de la informació.

De conformitat amb la normativa vigent en Protecció de dades, en concret amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de dades, aquesta informació s’utilitzarà per atendre’n petició d’informació o consulta.

La base jurídica per a aquest tractament és, doncs, el consentiment que ens presta a través de l’acceptació d’aquesta Política de privadesa.

 

Galetes

Si teniu un compte i inicieu sessió en aquesta pàgina web, es definirà una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descartarà quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també es configuraran diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galeres d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si finalitzeu la sessió, les galetes d’inici de sessió seran suprimides.

Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desarà al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Caduca després d’1 dia.

 

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta pàgina web inclou contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigués visitant l’altra pàgina web.

Aquestes pàgines web poden recollir dades sobre vós, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessió en aquesta pàgina web.

 

Amb qui compartim les vostres dades

No es procedirà a la comunicació ni cessió de les seves dades, excepte a qualsevol organisme públic que per llei ho sol·licités.

 

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Teniu dret a obtenir confirmació de si estem tractant les vostres dades personals; per tant, teniu dret a accedir a les vostres dades personals (Dret d’Accés), teniu dret a rectificar les dades inexactes (Dret de Rectificació) o sol·licitar la vostra supressió (Dret de supressió) quan les dades ja no siguin necessàries, teniu dret a exercir la seva oposició al tractament de dades (Dret d’Oposició), a exercir el seu dret a la limitació al tractament, així com tindrà dret a la portabilitat de les seves dades, si escau. Tot això mitjançant correu electrònic a info@jocstaula.cat, de conformitat amb el procediment dels articles 15 a 23 del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016 • Us informem també de la possibilitat que us assisteix de presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, www.apdcat.cat, si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

L’ASSOCIACIÓ CULTURAL CALDAUS declara tenir implementades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades i evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural.

Per protegir la intimitat dels USUARIS, queda prohibit enviar qualsevol dada referent a la seva ideologia, religió, creences, origen racial, salut i vida sexual a través dels nostres formularis.

Així mateix, us informem que en cap cas serà objecte de decisions individuals automatitzades ni d’elaboració de perfils.

Aquesta declaració de privadesa es regeix per la Llei espanyola. Per tant, les parts se sotmeten, a la seva elecció, per resoldre conflictes i amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona.

A més, us recordem que podeu accedir a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea seguint aquest enllaç: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons