Que fem?

A Caldaus fem 2 trobades de joc setmanals, els dimarts i divendres a les 20h del vespre. Generalment a l’antiga biblioteca de Calders o a la Sala d’Entitats. A través del grup de WhatsApp pactem les partides i el confirmem l’assistència. Aquestes trobades són lliures i gratuïtes per qualsevol membre del grup. No cal ser soci.

El servei de préstec, exclusiu per a socis, és un senzill sistema per emportar-se el joc a casa. Permet gaudir del joc durant 2 o 3 setmanes per jugar en família.

El segon diumenge de cada mes, fem una activitat oberta i gratuïta a Calders enfocada al joc “en família”. Oferim partides a les famílies que s’acostin també amb servei d’explicació i dinamització.

Realitzem sessions a entitats educatives i de lleure com casals, escoles, biblioteques. Generalment també promovent el joc en família sempre amb servei d’explicació i dinamització de jocs. Sota demanda.

Organitzem un cop a l’any l’activitat “Calders Juga”. Una jornada especial on obrim la nostra afició al poble de Calders en la seva festa major.

Aquestes activitats les realitzen i promouen els socis de Caldaus, però ser soci no suposa cap compromís de participar en les activitats.