Calders Juga 2023: Nova edició del Festival de jocs de taula

Ja és aquí la nova edició del Festival de jocs de taula de la Catalunya Central.

El proper 14 d’octubre, la població de Calders, situada al Moianès, acollirà de nou el Calders Juga, el festival de jocs de taula moderns organitzat per l’associació Caldaus que dedicarà tot un dia (i part de la nit) a l’univers del joc de taula: Prepara’t per l’edició 2023, perquè a pagès també ens agrada jugar! 

L’any passat, el Festival va agafar embranzida pròpia i, desmarcant-se de la festa major, va dedicar tot un dia exclusivament al món dels jocs de taula moderns. La jornada va ser un èxit i enguany repetim format, incorporant noves activitats i aprofitant espais singulars i emblemàtics del poble de Calders com l’antiga fàbrica tèxtil. A més, ampliem els horaris amb el Calders Juga by Nigth.

El dissabte 14, des de les deu del matí fins a les tres de la matinada, Calders es convertirà en un brollador de propostes lúdiques pensades per a tots els públics, des de famílies fins a jugadors experts. Al Calders Juga 23, trobaràs mercat d’intercanvi i venda de jocs de segona mà, botigues, jocs tradicionals i d’habilitat, sessions de rol en llocs únics com la Fàbrica o la presó de Calders, la presència d’autors de jocs com Ferran Renalías (Lacrimosa, La Batalla de Versalles), Guillem Coll (Cazamanzanas, Nilo) o Dani Garcia (Barcelona), així com tornejos i partides de jocs de taula més avançats que requereixen inscripció prèvia. També disposarem d’un espai especial per als més petits.

Va, ja podeu tafanejar-ho tot… ah, i les inscripcions ja estan obertes!

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons