Associació Cultural Caldaus

Caldaus és una associació cultural sense ànim de lucre constituïda el setembre del 2018. Som un grup de persones aficionades als jocs de taula moderns i altres experiències lúdiques relacionades.

Tenim la seu al poble de Calders, però acollim persones de tota la comarca del Moianès.

Tenim una col·lecció de més de 200 jocs de diferents mecàniques i dificultats.

Actualment som més de 20 socis, que tenen la possibilitat de fer ús del servei de préstec.

Volem el marc associatiu per tal de trobar jugadors i jugadores al nostre entorn més proper així com la possibilitat de tenir un espai físic per gaudir de l’afició. Però també ens interessa, a partir d’aquest marc, divulgar el valor cultural del “jugar” i el paper clau de les experiències lúdiques en el nostre oci i creixement personal.

A Caldaus fem 2 trobades de joc setmanals, els dimarts i divendres a les 20h del vespre. Generalment a l’antiga biblioteca de Calders o a la Sala d’Entitats. A través del grup de WhatsApp pactem les partides i el confirmem l’assistència. Aquestes trobades són lliures i gratuïtes per qualsevol membre del grup. No cal ser soci.

El servei de préstec, exclusiu per a socis, és un senzill sistema per emportar-se el joc a casa. Permet gaudir del joc durant 2 o 3 setmanes per jugar en família.

El segon diumenge de cada mes, fem una activitat oberta i gratuïta a Calders enfocada al joc “en família”. Oferim partides a les famílies que s’acostin també amb servei d’explicació i dinamització.

Realitzem sessions a entitats educatives i de lleure com casals, escoles, biblioteques. Generalment també promovent el joc en família sempre amb servei d’explicació i dinamització de jocs. Sota demanda.

Organitzem un cop a l’any l’activitat Calders Juga un festival dedicat al joc de taula ubicat a Calders. Tot un dia per aglutinar a tota la comunitat lúdica de la Catalunya central.

Aquestes activitats les realitzen i promouen els socis de Caldaus, però ser soci no suposa cap compromís de participar en les activitats.

Pots contactar amb nosaltres a caldausludic@gmail.com

Fins l'any vinent!

Gràcies a tots els assistents i col·laboradors

Estem organitzant totes les activitats i els espais, tota la informació en

Dies
Hores
Minuts
Segons